Et c'est parti...

2 minuten
Solar

Na een asset deal in Nederland in 2020 tijdens Covid & de opstart van onze nieuwe productiesite & productlijn in Roemenië vorig jaar, kondigen we met trots onze volgende stap aan: deze week verwelkomen we Solar Screen France uit Emerainville in onze familie !

Maandag 31 mei sloten we een deal met Solar Screen International S.A. met betrekking tot hun blindproductie-activiteiten 'Solar Screen France' in Emerainville. Alle Lecluyse & Louverdrape® - leden kijken er enorm naar uit om samen te werken en elkaar te ondersteunen om de activiteiten van onze nieuwe Franse collega's te verbeteren. Samen komen we tot een nog sterkere marktpositie met veel markt- & productkennis om te delen met de ganse groep.

We kijken er erg naar uit om samen met Mathilde Blanchard en haar team aan nieuwe projecten voor de groep te werken. Let's go!

 

CEO Jonathan Lecluyse.

Solar

Jonathan Lecluyse, CEO Lecluyse & Louverdrape® : ”We zijn erg blij om te kunnen werken met de Emerainville-teams in de nabije toekomst. Deze investering stelt ons in staat om ons assortiment uit te breiden met een kwaliteitsvol aanbod van rolgordijnen en om onze producten aan te bieden op de Franse markt in parallel."

Nicolas De Ridder, CEO Solar Screen: “We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van onze zonweringactiviteiten met de degelijkheid en commerciële kracht van een speler als Lecluyse NV, met vergelijkbare waarden als de onze, de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten op alle niveaus aanzienlijk zal verbeteren.

The future is bright!