65 jaar Belgische ervaring

3 generaties expertise

Wat ooit startte met het produceren van schoolmeubilair, groeide uit tot een toonaangevende expertise voor raambekleding. De familie Lecluyse heeft intussen al meer dan 65 jaar ervaring op de teller en vandaag staat de derde generatie aan het roer van ons familiebedrijf

Meer dan 35 enthousiaste collega’s streven elke dag naar topkwaliteit op elk vlak, van productie tot klantenservice. Het resultaat is raambekleding die een onberispelijke kwaliteit combineert met functionaliteit en esthetiek. We durven onszelf dan ook zonder blozen specialist te noemen in alle mogelijke raambekleding. 

 

MADE IN BELGIUM: innovatieve raamdecoratie op maat

De verticale lamellen op maat produceren we volledig inhouse. Dankzij onze jarenlange knowhow en uitgebreid machinepark kunnen we kunststof korrels extruderen tot uiterst kwalitatieve lamellen op maat. 

We zetten sterk in om onze innovatieve producten jaar na jaar te perfectioneren. Daarnaast dragen we ook graag ons steentje bij aan een duurzame toekomst. We herwerken afval tot stevige verpakkingen en ontwikkelden een uniek systeem waarmee we oude kunststoflamellen recycleren tot nieuwe lamellen op maat. 

Interieurprofessional?

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe dealers die de beste kwaliteit voor hun klanten willen. Ook architecten helpen we graag met de ideale raambekleding voor nieuwe projecten. 

Interesse in een samenwerking?