Bouw- of verbouwplannen? Denk aan de nis!

1 minuut
Raamdecoratie Nis

Wat is een nis?

Met een nis bedoelen we een uitsparing tussen uw muur en plafond. 

Dit is de ideale manier om uw raamdecoratie volledig of gedeeltelijk weg te werken op een moment wanneer u er geen gebruik van maakt. 

Daarnaast lijkt het ook alsof uw raamdecoratie rechtstreeks uit het plafond komt. Esthetisch gezien geeft dit net een tikkeltje extra cachet.

Houten en aluminium jaloezieën

Bij houten en aluminium jaloezieën kan dit met gebruik van de specifieke nissteun, die ervoor zorgt dat de bovenbak perfect in de nis kan geplaatst worden. Dit kan vaak niet met de gebruikelijke schaarsteun. 

Onze beroemde Louverdrape® rail voor verticale lamellen bedraagt 46mm op 27mm en kan door middel van de voorziene boorgaten dan ook probleemloos aangebracht worden.  

raamdecoratie nis

Rolgordijnen

In ons gamma rolgordijnen bieden we het gepatenteerd Zoomtech® systeem aan. 

De buisdiameter voor systemen tot en met 5 meter bedraagt slechts 47mm, waardoor u ook deze rolgordijnen naadloos in een subtiele nis wegwerkt. 

Motorisatie

Wil u maximaal comfort en uw raamdecoratie motoriseren of aansluiten op uw domotica toepassing, dan kan u in de nis ook nog eens uw elektrische aansluitingen wegwerken. 

Interesse?

Onze dealers maken u graag van bij de start van uw renovatie- of bouwplannen wegwijs hoeveel cm u best voorzien om uw Louverdrape®-raamdecoratie te plaatsen.