Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in ontelbare uitvoeringen beschikbaar. Ze zijn hygiënisch, besparen plaats, zijn decoratief en efficiënt. Laat uw rolgordijnen op maat maken zodat ze mooi passen bij uw raam en interieur.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Net daarom passen de Louverdrape® rolgordijnen in elk interieur, van klassiek over landelijk tot modern en strak. U kunt kiezen tussen standaard rolgordijnen, dubbele rolgordijnen en roljaloezieën.

Een rolgordijn op maat voor iedereen en overal

Louverdrape® rolgordijnen zijn verkrijgbaar in textiel. Ze zijn al sinds jaar en dag een vaste waarde in vele interieurs. Maar vergis u niet, met dit soort binnenzonwering kan u alle kanten uit. De rolgordijnen zijn beschikbaar op maat in diverse soorten stoffen, motieven en kleuren.

We hebben al vele jaren ervaring met alle binnenzonwering. Ook grote raampartijen schuwen we niet. Tot een oppervlakte van 15 m² maken wij uw rolgordijn op maat, met een maximum breedte van 5 m of hoogte van 6 m.

U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan raamdecoratie. Een kleine greep uit ons aanbod:

  • Effen stoffen of met motief
  • Gewoon mat of met reflecterende coatings
  • Verduisterende stoffen
  • Groot gamma screens

Onze screens zijn beschikbaar in verschillende openingspercentages. Zo bepaalt u zelf hoeveel licht u in uw woning laat.

Contacteer ons gerust als u nog vragen heeft over op maat gemaakte rolgordijnen of gewoon meer informatie wenst.

 

Contact

Louverdrape - Lecluyse nv
Staatsbaan 32 - 8610 Kortemark
info@louverdrape.be
Tel.: +32(0)51 56 62 29
Fax: +32(0)51 57 56 96
BE 0420 881 812