Raamdecoratie kantoor

Perfect gedoseerd licht voor visueel comfort

Zeker bij het gebruik van beeldschermen is een goede lichtregulatie noodzakelijk.  Bij veel licht vernauwt de pupil zich, terwijl deze bij weinig licht vergroot. Door dit onbewuste oogritme ontstaat vermoeidheid en irritatie aan de ogen. Dankzij raamdecoratie op kantoor zorgt u voor goed gedoseerd licht, wat het visuele comfort dan weer verhoogt. Dat de zonwering ook nog eens aangenaam is om naar te kijken is mooi meegenomen, niet?

 

Verticale lamellen

Verticale lamellen bestaan in verschillende breedtes, materialen & kleuren. Geeft u bovendien de voorkeur aan antibacteriële of geluidsabsorberende lamellen? Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Louverdrape. Er is ook een grote variëteit aan perforaties, waardoor verschillende openingsfactoren mogelijk zijn. Daarnaast kunt u ook kiezen voor elektrische bediening. Verticale lamellen zijn dus meer dan het overwegen waard als u raamdecoratie voor uw kantoor zoekt.

 

 

Rolgordijnen

Zoekt u raamdecoratie op kantoor met een maximaal gebruikscomfort en een strakke look? Dan zijn rolgordijnen met hun grote doekbreedtes en esthetische, verfijnde uitstraling de perfecte raambekleding. Ze zijn in tientallen stoffen beschikbaar. Zo zijn er de klassieke stoffen, al dan niet black-out of dim-out, of de effen trevira cs-doeken van verschillende grammage. Bovendien kunnen al onze rolgordijnen elektrisch bediend worden.

 

Bekijk hier onze realisaties

Contact

Louverdrape - Lecluyse nv
Staatsbaan 32 - 8610 Kortemark
info@louverdrape.be
Tel.: +32(0)51 56 62 29
Fax: +32(0)51 57 56 96
BE 0420 881 812