Eindeloze keuze aan plisségordijnen

origineel & praktisch

Plisségordijnen zijn origineel omwille van hun look en design. Met onze plisségordijnen kiest u voor karakter. De enkele plissés met plooien van 20 of 22 mm? Of Duette® met plooien van 25 mm? Aan u de keuze! 

Naast het designaspect is er ook een praktisch voordeel door de beperkte pakketgrootte. Zo optimaliseert u uw visueel comfort. Plisségordijnen zijn tevens zeer geschikt voor complexe raampartijen.  De meest bizarre vormen zijn mogelijk en dikwijls biedt een plissé u als enige product toch een oplossing om uw raam te bekleden.

Louverdrape® biedt u de keuze uit meer dan 180 referenties van plisségordijnen! Wij bieden u de mogelijkheid om raamdecoratie ook als isolator te laten fungeren in uw woning. De honingraatplissé of Duette® maakt dit mogelijk voor speciale luchtkamers. Die stilstaande lucht is een zeer goede isolator.

Daarnaast zijn er ook  stoffen met een metallic-coating  voorzien, die zorgen voor een optimale hittereflectie. Verschillende van onze stoffen zijn voorzien van een pearlished-coating, ideaal voor badkamers of vochtige ruimtes.

 

Bediening

Voor beide soorten plisségordijnen zijn er tal van bedieningsmogelijkheden. U kunt kiezen voor een optrekkoord en frontrem. Of voor een ketting om de gordijnen op te trekken. Of maak het uzelf nog makkelijker met onze elektrische bediening. Met een simpele druk op de knop past u de stand van uw binnenzonwering zo aan.

Heeft u nog vragen over plisségordijnen? Vul gerust ons contactformulier in, en wij geven u zo snel mogelijk een antwoord.

 

Contact

Louverdrape - Lecluyse nv
Staatsbaan 32 - 8610 Kortemark
info@louverdrape.be
Tel.: +32(0)51 56 62 29
Fax: +32(0)51 57 56 96
BE 0420 881 812